Postupak upisa


Želite li svoje dijete upisati u naš vrtić za pedagošku godinu 2022/2023. zahtjeve za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja zaprimat ćemo (biti će aktivna) od 11. svibnja do 24. svibnja 2022. godine isključivo elektroničkom prijavom putem ePisarnice (https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/#/), na poveznici Pristup u eUpise u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb. 

Za elektroničku predaju zahtjeva neophodno je posjedovati:

- NIAS vjerodajnicu značajne ili visoke razine sigurnosti za prijavu u sustav,
- adresu elektroničke pošte (e-mail) ili/i osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani.

Ukoliko trebate pomoć u postupku upisa djece, za tehničku podršku možete se obratiti na Helpdesk putem e-pošte e-upisi.vrtici@zagreb.hr, odnosno u dječji vrtić putem telefona ili e-pošte tijekom radnog vremena.


Rezultati upisa djece u pojedine programe (podaci o prihvaćenim i odbijenim zahtjevima za upis djece) bit će objavljeni pod šifrom djeteta na oglasnim pločama i mrežnim  stranicama dječjih vrtića 10. lipnja 2022. Roditelj/skrbnik nezadovoljan rezultatom upisa može podnijeti žalbu Upravnom vijeću dječjeg vrtića do 27. lipnja 2022.

O žalbama roditelja/skrbnika odlučuje Upravno vijeće u roku 15 dana od dana isteka roka za žalbu.Preuzmite potrebnu dokumentaciju:
Ispiši stranicu